dimecres, 12 de novembre del 2008

Etiquetes als missatges

Pensant en una possible organització del blog cara al futur, seria convenient que al publicar  un missatge li assignéssim alguna etiqueta (sota del tot on posa Opcions del missatge). Com a mínim el tipus d'activitat (escalada, esquí de muntanya...) i el lloc on s'ha fet (Prepirineu, Pirineu Oriental, Pirineu Occidental, Alps, Montserrat...).

De fet, si pitgem on posa “Mostra-ho tot” ens sortiran totes les etiquetes que s’han fet servir fins ara i serà més fàcil unificar criteris (només s’han de seleccionar les que volem) I si no existeix, l’escrivim directament.

Això ens permetrà cercar la informació més fàcilment en el futur si això creix. 

3 comentaris:

Pietro ha dit...

Totalment d'acord, però ara faltaria afegir als menús de la dreta una llista de les etiquetes existents per facilitar als lectors anar als posts dels determinats temes existents. No sé exactament com es fa,...a mi em va sortir automàticament al crear el meu blog.

Gemma ha dit...

Bona idea!
El que diu el Pietro només ho pot fer algú amb permisos d'administrador (suposo que el que firma CAS-UES). Els que només tenim permís per escriure entrades no ho podem fer...
Cal anar al menú "diseño", Añadir gadget i triar l'opció "etiquetas"

CAS-UES ha dit...

Ummmm, si us fixeu ja està, just a sota de Arxiu de Blog. Si creieu que és millor més adalt, m'ho dieu.

Si us plau feu tots els sugerimetns que creieu oportuns per millorar el blog.