dilluns, 21 de setembre del 2009

L'Olla de Núria preparant la Matagalls-Montserrat. 6-09-2009.

Fèia temps que li anava al darrera, l'olla de Núria consisteix en fer tots els cims de la carena frontera de Núria, començant pel Puigmal i acabant al Pic de l'Àliga; enguany donat que havíem d'entrenar per fer la Matagalls-Montserrat va ser una bona excusa per anar-hi. Amb la meva filla Núria, el cunyat Josep i l'amic Quico vàrem fer la volta.

Al Puigmal, primer dels cims que haurem de trepitjar.
L'Olla ortodoxa começa a Núria, però a nosaltres vàrem triar pujar fins a Fontalba per la pista i començar allà la trescada, com a inconvenient tenim que després haurem d'allargar la volta fins al cotxe, però volíem començar força d'hora.

Mapa de la competició Olla de Núria de la Unió Excursionista de Vic.
La volta pels cims de Núria va anar rodona i ens va donar ànims per encarar la Matagalls-Montserrat. Per a la Núria serà la seva primera M-M i jo que havia jurat i perjurat que no hi tornaria després de cinc edicions conseqütives, d'això ja fa 20 anys! doncs que mira per on em torna a fer il.lusió!
Satisfets després d'acabar la Matagalls-Montserrat.
Com totes les coses, si no hi poses il.lusió malament, però és que a la Matagalls, sense il.lusió millor que no hi vagis...si en voleu llegir la ressenya sencera cliqueu
  • AQUÍ
  •