dissabte, 15 de gener del 2011

El búlder ha crescut!




El mur de búlder que teniem ja a l'entitat i que tan de profit ens ha donat, a la foto superior podeu veure escalfant els competidors de la Copa Catalana de Búlder que vàrem organitzar, ha crescut!! fa temps que desitjàvem ocupar el racó del fons de la sala, antic racó dels amics, amb una zona més desplomada i donar més llargada i recorregut al rocòdrom; finalment aquí en podreu veure el fantàstic resultat!

Però no tan sols hem aconseguit engrandir el rocòdrom sinó que hem habilitat un vestuari complet, amb guixetes per a guardar-hi les coses personals, i una còmoda i àmplia dutxa.


La casa
  • Gàrgola
  • ens en n'ha fet el disseny i muntatge amb uns plafons amb esquerdes i tacte de granit molt atractius, així com la seva col.lecció de ben estudiades i adherents preses.


    Encara no ho tenim tot acabat, ens falta acabar d'omplir els plafons de mes preses i estudiem de posar tacs de fusta per a cantejar amb els piolets...l'amic Ferràn ens ho va proposar i ja sap que quan vulgui ell digui ens posem a treballar-hi.

    Encara ens falta el matalàs de la cova que esperem ens arribarà la setmana vinent, però ja no ens hem pogut aguantar i ens hi hem començat a penjar redistribuïnt els matalassos existents.


    De moment el poden utilitzar tots els socis de la UES de les 19h a les 21,45h però tenim pensat d'ampliar aqeust horari i poder obrir els matins i el migdia, però això més endavant.


    Fins i tot el conserge, el Rafael Blai, no es va poder estar de penjar-s'hi!!
    Esperem disfrutar-hi molt i posar-nos ben forts, properament hi celebrarem una trobada social fent una competició en que desitgem trobar-nos-hi tots els escaladors de Sabadell i rodalies.

    2 comentaris:

    Elisenda Marcos ha dit...

    Molt bé.
    Així sí que pdreu entrenar de valent.
    Enhorabona.

    Raquel Garcia ha dit...

    Bona feina compaaanys!! haurem d'anar!! :))