dimecres, 14 de gener del 2009

ICE ECRINS 2008

Un any més s'ha celebrat la tradicional trobada d'escalada en glaç d'Argentiere La Besée, i animats per l'amic Rafa ens varem aplegar tota una colla per anar a picar glaçons al paradis gelat.
La trobada es realitza prenent com a eix principal les valls de Fournel i de Fressinieres, tot i que hi ha varies zones també importants no massa lluny.

Molt fred, i molta neu nova y la impossibilitat d'escalar a la vessant Sud degut al perill d'allaus limità una mica les nostres possibilitats a la vall de Fournel sense ficar-nos en dificultats no massa serioses.

Pitjor fou a Fressinieres on les poques cascades assequibles existents estaven envaides per una munió de gent i la resta son de grau impossible superior (la vista de la Tête de Gramussant fa caure de cul) aixó sí la passejada per la vall es de les que valen la pena.

Tot i aixó la veritat és que ens varem posar les botes i que varem fer metres a punta pala amb un gel gruixut i de bona qualitat (igualet que el del Piri...) i tot entre rialles amb els companys.

El Pep currant-se el segon llarg de Davidoff, II/5, Fournel






















Les Formes du Chaos, 300 m de canal gelada, II/4, Ceillac, dificilment es troba en tan bones condicions



















Segon llarg de Sombre Eros, II/5, Ceillac

2 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Quina disfrutada no? almenys el gel no fa patir aquí!

Raquel Garcia ha dit...

Marc! ICE ECRINS 2009 (ja hem passat d'any!!) :D

Buenu Jaume... crec que com aquí, hi ha de tot, nosaltres tb vam trobar zones precàries i algun cop vam rebre! i tb hi ha gent quasi a tot arreu.