dimecres, 8 de desembre del 2010

Bisurín 2-10-2010


Aquesta va ser la primera sortida d'un cap de setmana que vam anar a Navarra. A l'estiu vam conèixer l'Iker, un noi de Navarra amb qui vam fer bona amistat. Així, vam quedar que a l'octubre ens convidava a fer la Mesa de los Tres Reyes, el sostre de Navarra.
Per aprofitar el viatge fins allà, vam buscar una altra sortida, el Bisaurín des del refugi de Lizarra. Vam marxar el divendres a la tarda, i a la nit ja erem a l'aparcament del refugi, on vam dormir dins el cotxe.


L'endemà dissabte vam fer la volta al cim del Bisaurín, pujant per la Plana Mestresa i en direcció al collado de Secús on abans d'arribar-hi vam pujar en direcció S cap al collado del Baste on vam girar al O fins al cim de Bisaurín 2670m. Vam baixar pel camí normal en direcció S fins al collado de lo Foratón i des d'allà un altre cop fins al refugi de Lizarra.

1 comentari:

Jaumegrimp ha dit...

Ei companys! ja era hora que algú s'animés a fer alguna piulada, quer jo ja m'estic fent pesat no?
El Bisaurin és un cim atractiu. recordo fa molts anys una sortida d'esquí de muntanya en que anàvem a pujar-lo en esquís des del refugi Gabardito, en arribar no hi havia gens de neu i vam haber de pujar en bambes...els esquís no els vam treure del cotxe!!!