dijous, 14 d’abril del 2011

China-Tibet 2011

Hola company@s!

Fa temps que no escric! ( no hi ha temps!) i darrerament sempre que ho faig és per donar notícies més que per explicar aventuretes per la muntanya, com ho feu vosaltres! Bueno, avui a part de donar notícies, també comentaré que el diumenge passat vam anar a fer la Vicenç Soto a l'Agulla de l'Arbret oberta pels germans Massó. És una via maca, feia temps que no anava a Agulles i escalar aquesta via et dóna un bon mirador per gaudir-ne. El primer llarg, per mi, la dificultat recau en un muret de Vº grau, jo diria que té un pas en concret. Vam trobar el més difícil en segon llarg, si vas en lliure surt 6a+ ( com marca la ressenya) segons el meu company, però crec que té uns xapatges una mica rarus, jo vaig tirar d'artifo! El darrer llarg ens vam equivocar i vam tirar cap a la dreta quan arribes al ressaltet, això sí, era fàcil i la roca bona. El premi unes vistes molt maques, sobre tot de la Filigrana, una agulla que personalment desconeixia i és molt estètica!

També, us volia escriure per explicar-vos un projecte per l’entitat i obert a qui estigués interessat. De fet, és una història un xic llarga, amb la calma ja us explicaré, però resumint molt, pel setembre anirem a China-Tibet a pujar una muntanya de 6000 metres amb eskis de muntanya, també es podria pujar sense. Deixarem, en breu, més informació a la UES. Si algú estigués interessat, allà trobareu el nostre contacte i tota la informació.

També, deixo aquest correu electrònic per si algú vol que li enviï més informació:

rakel@caranorte.com

Records, fins aviat!!

3 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Enhorabona per la Vicenç Soto Rakel! i per l'aventura Xinesa!!

Elisenda Marcos ha dit...

Hola Raquel, quant temps sense saber notícies teves.
Ostres! Aquesta proposta del setembre pinta molt bé. A nosaltres ens faria gràcia un any anar al Tibet, però aquest no pot ser. Tenim les vacances a l'agost, i estem mirant per anar a Alaska.
A veure si ens veiem algun dia. Nosaltres intentem passar els dijous per la UES.
Fins aviat.
Ja ens anireu explicant això del Tibet, que potser agafem ides per un altre any.

Raquel Garcia ha dit...

Gràcies Jaume!! aviam si vaig fent més sortidetes i algún dia podem compartir alguna de junts! i amb la núria també!! :-))

Elisenda! què bé!! Alaska!! ja ens explicareu!
Ahir vam estar liats per la festa de l'esport, aviam si dijous vinent em puc passar. Deixarem penjada la info a la UES també.
I tant! per més endavant a mi m'agradaria tornar, així que ja farem pinya!!! estem en contacte, ja parlarem!

una abraçada a tot@s!!!