dimarts, 17 de març de 2009

Balaitús

Aquest cap de setmana l'Esteve, el Miquel, el Xipi, el Xavi i jo vam fer un "pegue" al Balaitús per la glacera de les Neus. Vam sortir dissabte al migdia, per arribar a sopar a Argelès Gazot. Després de sopar, la nostra intenció era deixar el cotxe el més lluny possible, però poc després de sortir de Arrens vam trobar la carretera tallada per una allau. Allà mateix vam fer el vivac, a només mil metres d'alçada. L'endemà, la perspectiva era una mica "heavy": d'entrada dues hores de caminada per arribar a la Maison del Parc, i després més de 2000 metres de desnivell. Després de set hores, vam aconseguir arribar a la base de la xemeneia de les Neus, però per desgràcia (o potser per sort tenint en compte l'estat en que vam arribar alguns...) el ressalt que dona accés al corredor no estava format, i vam decidir donar per acabada l'ascensió als 3000 metres i iniciar el descens. Jo encara avui dimarts "no me siento las piernas".

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Bones!
Fa poc que visc al Vallès Occidental, i busco companys/es per fer sortides d'esquí de muntanya, estic federat.
Si us falta gent, i no us fa res un nou company, poseu-vos en contacte amb mi.
Fins aviat!

alfons.torrents@gmail.com

Jaumegrimp ha dit...

Vaja butifarra!! si la vall fins a sota el ref Ledormeur ja em sembla llarga, fer-la des d'on us va tocar a vosaltres...no m'extranya que "no te sientas las piernas" Felicitats però per la sortida, llàstima de no poder fer el corredor final, però, el millor que és el descens de la glacera de les Neous, bé que ho vau disfrutar.

蛋餅不加蔥Amber ha dit...

cool!i love it!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色